росіяни за добу обстріляли вісім населених пунктів Донеччини: у поліції показали наслідки

росіяни за добу обстріляли вісім населених пунктів Донеччини: у поліції показали наслідки

Фото
Укрінформ
російські війська за минулу добу, 25 листопада, обстріляли вісім населених пунктів Донецької області, під ворожим вогнем опинилися житлові будинки.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція.

Від ударів росіян потерпали Краматорськ, Авдіївка, Бахмут, Часів Яр, Велика Новосілка, Очеретине, Північне та Карлівка. Встановлено, що вогонь ворог вів із зенітних ракетних комплексів «С-300», реактивних систем залпового вогню «Град», артилерії і танків.

Руйнувань та пошкоджень від ворожих обстрілів зазнали 11 цивільних об‘єктів: вісім житлових будинків, санепідемстанція й нежилі споруди.

Протягом доби під обстрілами перебували 8 населених пунктів / Фото: Національна поліція

По Краматорську зафіксовані два ракетні удари із ЗРК «С-300». За даними Нацполіції, російські снаряди поцілили в багатоквартирні будинки й інфраструктуру, одна людина дістала поранення. З артилерії загарбники обстріляли Бахмут, є травмовані.

Правоохоронцями відкриті кримінальні провадження за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Читайте також: російські війська обстріляли місто Дніпро

З допомогою поліції за добу евакуювалися ще 116 жителів регіону. Від початку обов’язкової евакуації – понад 31 200 осіб, серед них 4693 – діти, 1900 – люди з інвалідністю.

Як повідомляв Укрінформ, за даними очільника обласної військової адміністрації Павла Кириленка, у Донецькій області 25 листопада російська армія завдала поранень чотирьом мирним жителям.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-