Україна закликає  світ відмовитися від купівлі товарів у рф та роботи на російському ринку – Шмигаль

Україна закликає світ відмовитися від купівлі товарів у рф та роботи на російському ринку – Шмигаль

Укрінформ
Президент України, уряд, а також дипломати продовжують активно працювати, аби максимально обмежити можливості російської федерації фінансувати війну.

Про це Прем’єр-міністр Денис Шмигаль написав у Телеграмі, повідомляє Укрінформ.

«Ми закликаємо всі країни Євросоюзу, G7 та цивілізованого світу відмовитися від купівлі товарів у росії та роботи на російському ринку. Ми продовжимо пояснювати тим іноземним компаніям, які досі залишилися на російському ринку, що їх податки спонсорують бомби, спрямовані проти мирних українських міст, жінок та дітей», - зазначив Шмигаль.

Також він додав, що 17 березня Конгрес США майже одноголосно підтримав законопроєкт про зупинку нормальних торговельних відносин  з росією та білоруссю, а Канада ввела 35% мита на майже весь російський експорт.

Крім цього, США ввели ембарго на постачання нафти та нафтопродуктів. Аналогічний крок планує зробити й Велика Британія.

«Україна також вітає вчорашні санкції Японії, Австралії та Нової Зеландії проти російських банків, а також інших фізичних та юридичних осіб з росії», - резюмував глава уряду.

Як повідомлялось, 24 лютого російський президент володимир путін оголосив про початок вторгнення до України. Російські руйнують міста, вбивають мирне населення, обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-