Україна поставить у Молдову ще 12 мільйонів кубометрів газу

Україна поставить у Молдову ще 12 мільйонів кубометрів газу

Укрінформ
НАК "Нафтогаз України" виграла ще один тендер молдовської державної енергетичної компанії Energocom і поставить до Молдови 128,5 тисячі МВт газу, що становить приблизно 12,1 мільйона кубометрів.

Про це повідомив журналістам директор департаменту інтегрованих комунікацій Нафтогазу Максим Білявський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"“Нафтогаз України” взяв участь у процедурі закупівлі природного газу, яку проводила молдовська компанія S.A. Energocom. За результатами зазначеної процедури закупівлі Компанія уклала з S.A. Energocom індивідуальний договір купівлі-продажу природного газу з обсягом реалізації 128 525 МВт", - сказав Білявський.

Читайте також: Україна надала Молдові 15 мільйонів кубометрів газу

Він зазначив, що це становить близько 12,125 млн кубометрів.

Як повідомлялося, 28 жовтня НАК "Нафтогаз України" виграла тендер молдовської державної енергетичної компанії Energocom і поставить до Молдови 500 тис. кубометрів газу.

Читайте також: Українська ГТС готова транспортувати додаткові обсяги газу в Європу

Уряд Молдови у п'ятницю, 22 жовтня, схвалив запровадження надзвичайного стану у сфері енергетики через газову кризу на всій території країни на 30 днів. Нині країна вже домовилася про постачання газу з Польщі та Нідерландів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-