Укрзалізниця збільшує на 10% тарифні ставки та оклади

Укрзалізниця збільшує на 10% тарифні ставки та оклади

Укрінформ
АТ "Укрзалізниця" та профспілки домовилися з 1 червня 2021 року збільшити на 10% тарифні ставки та посадові оклади залізничникам.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба відомства.

Сторони також домовились, що, за умови виконання основних дохідних показників, другий етап підвищення заробітних плат відбудеться вже з 1 жовтня цього року. Обидва підвищення будуть застосовані до працівників компанії, посадові оклади яких наразі менше 30 тис. грн.

Відповідні домовленості закріплені у спільному рішенні про співпрацю та взаєморозуміння, яке підписали в. о. голови правління АТ «Укрзалізниця» Іван Юрик і лідер профспілки залізничників і транспортних будівельників України Вадим Бубняк.

«Нині головна мета керівництва Укрзалізниці — знайти розумний баланс, при якому зможемо поліпшити життя залізничників та керувати компанією таким чином, щоб досягати якомога вищих фінансових результатів», — наголосив Юрик.

Читайте також: Укрзалізниця повертає працівників на «п'ятиденку»

Він також висловив сподівання, що зі свого боку профспілки підтримуватимуть політику АТ «Укрзалізниця» й допоможуть спільно відстоювати перед відповідними державними органами влади особливо гострі питання. Серед них: уніфікація тарифів на вантажні перевезення, звільнення від сплати податку на землю залізничного транспорту, акцизного податку на дизельне пальне, зменшення сплати дивідендів у державний бюджет тощо.

Як повідомляв Укрінформ, АТ «Укрзалізниця» з квітня поточного року розпочне повернення всіх своїх працівників на повний 5-денний режим роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-