Укрзалізниця капітально відремонтує 50 пасажирських вагонів та закупить 100 нових

Укрзалізниця капітально відремонтує 50 пасажирських вагонів та закупить 100 нових

Фото
Укрінформ
У наступному році Укрзалізниця проведе капітально-відновлювальний ремонт (КВР) 50 пасажирських вагонів та закупить ще 100 нових вагонів.

Про це повідомили у пресслужбі Укрзалізниці, передає Укрінформ.

«У пріоритеті проведення капітально-відновлювальних ремонтів пасажирських вагонів. Завдяки КВР за 30 % вартості нового вагона де-факто отримуємо майже новий вагон. В силах Укрзалізниці на власних виробничих потужностях відновити значну кількість вагонів», - розповів в.о. члена правління, директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

Читайте також: Укрзалізниця планує повернути харчування в потягах

За його словами, оновлений рухомий склад має сучасні елементи конструкції: кузов вагона, даховий кондиціонер, нові віконні блоки із склопакетами, ролетні системи для захисту від прямих сонячних променів. Серед новацій — USB розетки біля кожного місця, під столиками встановлені спеціальні полички для зручного зарядження телефонів, купе обладнані індивідуальними системами клімат-контролю, на столиках спеціальні місця для склянок та багато іншого.

Загалом у наступному році Укрзалізниця запланувала рекордні інвестиції у оновлення пасажирського рухомого складу. Передбачено придбати 100 пасажирських вагонів на суму понад 2,7 млрд грн за рахунок коштів державного бюджету та модернізувати 50 пасажирських вагонів на 450 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-