"Укрзалізниця" розпочала процес закупівлі вагонів за кошти ЄБРР

Укрінформ
Планується зустріч з учасниками ринку з метою роз'яснення порядку проведення тендеру.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на АТ УЗ.

Закупівля буде здійснюватися в рамках двостадійного тендеру у відповідності з принципами і правилами Банку із застосуванням електронного порталу закупівель для клієнтів ЄБРР.

В цілому передбачається закупити приблизно 4500 вантажних піввагонів загального призначення (з люками) у три етапи: у 2019 році на першому етапі - 1000 вагонів (4 лоти), у 2020 році на другому етапі 1500 вагонів (5 лотів) і на третьому етапі 2000 вагонів (6 лотів).

70% від контрактної ціни (без ПДВ) фінансуються за рахунок коштів позики ЄБРР, а 30% - за контрактом фінансуються АТ УЗ.

Потенційні учасники, які зареєструються в і виявлять зацікавленість в угоді, зможуть отримати роз'яснення і додаткову інформацію від АТ "Укрзалізниця".

Двостадійна тендерна процедура передбачає, що тендер на першому етапі буде складатися тільки з технічної пропозиції без зазначення будь-яких цін, а на другому етапі будуть подаватися комерційні пропозиції.

Читайте також: Розкрадання в Укрзалізниці: матеріали у "справі Дубневичів" передали поліції

Найближчим часом планується зустріч з учасниками ринку з метою роз'яснення порядку проведення тендеру та особливостей тендерної процедури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-