Укрзалізниця змінює порядок організації вантажних перевезень

Укрзалізниця змінює порядок організації вантажних перевезень

Укрінформ
Укрзалізниця найближчим часом оновить порядок організації вантажних перевезень, зокрема будуть внесені зміни в процедуру підписання договорів.

Про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов у Facebook.

"У найближчий час ми запроваджуємо новий порядок організації перевезення вантажів...Ми пропонуємо клієнтам підписувати новий договір не в паперовому, а в електронному вигляді. Стоси паперу і нерви профільних департаментів (а також час клієнтів) зберігаємо...Ми запроваджуємо нову плату для покращення обігу вагона. Хочемо стимулювати вантажовідправників. Наша логіка така: чим справніше керуєш технологічним процесом – тим менше платиш", - написав керівник Укрзалізниці.

Він додав, що також в Укрзалізниці збільшує період, за який не зростатиме плата за користування вагонами під вантажними операціями — з 48 до 72 годин, й термін безкоштовного користування вагонами — з 6 до 12 годин.

Читайте також: Зеленський доручив підготувати план реструктуризації Укрзалізниці до кінця року

Кравцов наголосив, що в Укрзалізниці пішли назустріч бізнесу і передбачили знижку 25% для маршрутних відправлень.

Як повідомлялося, згідно з даними Держстату, у 2018 році в Україні залізничним транспортом було перевезено 322,3 млн т вантажів, що на 5,1% менше ніж у 2017 році. За 7 місяців 2019 року залізницею було перевезено 181,9 млн т вантажів, що на 1,9% менше, ніж за аналогічний період минулого року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-