Укрзалізниця торік збільшила кількість тендерів у ProZorro на 4 %

Укрзалізниця торік збільшила кількість тендерів у ProZorro на 4 %

Укрінформ
Укрзалізниця торік збільшила кількість тендерів у системі ProZorro на 4%.

Про це поінформував голова правління АТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

"Укрзалізниця у 2018 році оголосила в системі ProZorro 18,2 тисячі тендерів – це на 4% більше, ніж у 2017 році. Із них відбулися 73%, що на 13% перевищує відповідний показник 2017 року", - сказав Кравцов.

За його словами, позитивна динаміка збільшення торгів, які завершилися укладаннями договорів, дозволила виконати план матеріально-технічного забезпечення галузі на 97% порівняно з 83% 2017 року.

«Про вдосконалення системи закупівель Укрзалізниці свідчать чимало показників, зокрема, зменшення кількості скасованих торгів - на 11% та визнаних такими, що не відбулися, - на 3%. Збільшення прозорості, зменшення корупційних ризиків, більш якісна підготовка тендерної документації – все це дозволило покращити постачання матеріально-технічних ресурсів у необхідні терміни, уникнути перебоїв у роботі, виконувати інвестиційну програму», – зауважив Кравцов.

Читайте також: Бориспільський експрес перевіз стотисячного пасажира

Він нагадав, що Укрзалізниця стала першою компанією, яка купує дизпальне за формульним розрахунком вартості та із застосуванням міжнародних котирувань Platts. Саме минулого року вперше вдалося запровадити такий підхід у компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-