В Україні ремонтуватимуть торпеди для ВМС Польщі

В Україні ремонтуватимуть торпеди для ВМС Польщі

Укрінформ
Держпідприємство "Промоборонекспорт", що входить до складу ДК "Укроборонпром", домовилося про ремонт торпед для ВМС Польщі та поставки композитних матеріалів з Ізраїлю.

Про це йдеться на сайті Укроборонпрому.

"Держпідприємство "Промоборонекспорт", що входить до складу ДК "Укроборонпром", підписало меморандум із польською компанією "SCAT". Документ передбачає наміри сторін забезпечити на підприємствах концерну ремонт торпед СЕТ-53М, а також організувати поставку запасних частин для потреб Військово-морських сил Республіки Польща", - йдеться у повідомленні.

Крім того, підприємство підписало з компанією U.F.B Technologies LTD (Ізраїль) угоду про співробітництво у сфері інноваційного виробництва і реалізації комплектуючих на основі полімерних і композитних матеріалів. Його мета – забезпечити українські підприємства бронетанкової, авіабудівної та ракетобудівної галузей високоякісними полімерними і композитними матеріалами.

Читайте також: Укроборонпром покаже "Комбати" і "Корсари" на виставці MSPO у Польщі

Досвід і технології ізраїльської компанії дозволять Україні вирішити багато з наявних проблем у сфері імпортозаміщення, поліпшити технічні характеристики продукції з одночасним підвищенням конкурентоздатності на світових ринках.

Підписання обох документів відбулося під час міжнародного форуму "MSPO-2018", який, нагадаємо, триває у м.Кельце (Польща).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-