Два блоки Придніпровської ТЕС перейдуть на вітчизняне газове вугілля до кінця року

Два блоки Придніпровської ТЕС перейдуть на вітчизняне газове вугілля до кінця року

Укрінформ
Компанія "ДТЕК Енерго" планує до кінця року завершити переведення двох блоків ДТЕК Придніпровської ТЕС з імпортного антрациту на вітчизняне газове вугілля.

Про це Укрінформу повідомили у департаменті з корпоративних комунікацій ДТЕК.

"У другому півріччі значні зусилля компанії будуть спрямовані на завершення проекту з переведення ще двох енергоблоків ДТЕК Придніпровської ТЕС з імпортного антрациту на вітчизняне газове вугілля. У планах компанії завершити переведення енергоблока №9 - у жовтні, енергоблока №10 - у грудні поточного року", - говориться у повідомленні. 

Зазначається, що завдяки цьому станція надалі працюватиме виключно на українському вугіллі.

Читайте також: Боротьба з контрабандою: десять викритих схем поповнили бюджет на 12,6 мільярда

Окрім цього, в сегменті генерації електроенергії ДТЕК Енерго завершує підготовку станцій до проходження високих навантажень під час опалювального сезону. Для цього за період липень-грудень компанія має намір закінчити 14 планових ремонтів, які вже виконуються, а також розпочати й завершити 21 плановий ремонт на енергоблоках ТЕС.

Як відомо, ДТЕК Енерго - операційний холдинг у структурі енергетичного холдингу ДТЕК, що забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність у генерації електроенергії перевищує 17 ГВт. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-