Миколаївський морпорт цьогоріч перевалив вантажів на 350 тисяч тонн більше

Миколаївський морпорт цьогоріч перевалив вантажів на 350 тисяч тонн більше

Укрінформ
Миколаївський морський порт з початку року перевалив вантажів на 350 тисяч тонн більше, аніж це було передбачено планом. Переважна більшість вантажів пішлa на експорт.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

«Миколаївський морський порт за 8 місяців та 17 днів 2018 року перевалив більше 8 млн тонн вантажів, при плані в 7,652 млн тонн. З початку року оброблено 444 судна та 51 432 тисяч вагонів. За видами перевезення експортні вантажі становлять 86%, імпортні - 4%, транзитні - 2%», - йдеться у повідомленні.

У структурі загального вантажообігу Миколаївського морського порту, як і раніше, переважає робота з зерновими вантажами, частка яких займає 49% від загальної переробки. Перевалка рослинної олії складає 12%, металопрокату - 16%, вугілля - 3%.

Зазначені показники є результатом продуктивної взаємодії в роботі портових операторів, адміністрації порту та компаній партнерів.

Читайте також: Омелян розповів як українські порти ставатимуть прозорішими та ефективнішими

Як уже повідомляв Укрінформ, Миколаївський морський порт посів друге місце в рейтингу Адміністрації морських портів України за підсумками 5 місяців 2018 року по перевалці вантажів морськими портами України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-