Гройсман обіцяє жорстку ревізію митниць

Гройсман обіцяє жорстку ревізію митниць

Фото
Укрінформ
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман запевнив, що робота кожної митниці буде ретельно проаналізована на предмет контрабандних потоків. У випадку їх виявлення керівників  митниць буде притягнуто до відповідальності.

Про це він сказав на селекторній нараді з питань ситуації на кордоні і припинення контрабандних схем, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хотів попередити всіх керівників митниць ДФС: ми ретельно проаналізуємо роботу кожної митниці. Я думаю, що до вас будуть питання, і рішення будуть абсолютно жорсткими. Я хотів попередити абсолютно всіх керівників митниць: так просто вам це не минеться», - наголосив Прем'єр.

Він також звернувся до правоохоронних органів з вимогою затримувати, арештовувати осіб, які причетні до контрабанди чи потурають їй.

«Я буду звертатись до органів судової влади, щоб публічно та відкрито розглядати ці справи, щоб той, хто до цього (контрабанди. - Ред.) причетний, був покараний», - наголосив Гройсман

Читайте також: Гройсман анонсував законопроект про кримінальну відповідальність за контрабанду

Як повідомляв Укрінформ, Кабінет міністрів направить до Верховної Ради зміни до законодавства, які передбачають кримінальну відповідальність за здійснення контрабанди.

Фото: Мусієнко Владислав

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-