Україна має шанси за 3-5 років побудувати сильну економіку - Гройсман

Україна має шанси за 3-5 років побудувати сильну економіку - Гройсман

Укрінформ
Україна за 3-5 років здатна побудувати сильну економіку. 

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав під час виступу на ХIV Українському муніципальному форумі, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Через новітні програми державного фонду регіонального розвитку, ті інвестиції, які ми сьогодні акумулювали та направляємо в інфраструктуру, за декілька років, запам'ятайте, за 3-5 років ми маємо абсолютно всі шанси побудувати достатньо сильну економіку з розвиненою інфраструктурою. Це для нас є питанням номер один", - сказав Гройсман.

Тому, додав він, в цьому контексті необхідний постійний діалог центру з владою на місцях. У свою чергу, місцева влада має налагодити діалог з громадами не тільки під час виборчої кампанії, а на постійній основі.

"Ми вже з вами є носіями нашого новітнього досвіду, і по всіх куточках України можемо бачити сьогодні цікаві практики, гарні інноваційні рішення у багатьох сферах, запровадження абсолютно нових технологічних рішень для управління громадами", - додав глава уряду.

Читайте також: Гройсман зібрав силовиків і оголосив полювання на "велику рибу"

Він зазначив, що влада повинна зробити все необхідне для того, щоб забезпечити нормальні умови для життя та роботи українців. І тоді, коли система розвитку місцевого самоврядування починає ростити нові кваліфіковані кадри, коли в країні наведено лад, проблема із масовим відтоком наших співвітчизників за кордон втратить свою актуальність.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-