Дрогобицький завод автокранів запрацює після кількарічного простою

Дрогобицький завод автокранів запрацює після кількарічного простою

Укрінформ
У Дрогобичі Львівської області після кількарічного простою відновить діяльність ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів». Для початку роботи підприємства планують залучити близько 150 млн гривень.

Про це повідомили в Дрогобицькій міській раді.

«У Дрогобичі після кількарічного простою запрацює завод автомобільних кранів. Вже з осені 2018 року ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» повинен запрацювати... Для початку роботи заводу планують залучити близько 150 мільйонів гривень», - йдеться у повідомленні.

З цього приводу 5 червня на території підприємства відбулася зустріч української та білоруської делегацій на чолі із заступником міністра промисловості Білорусі Дмитром Корчиком та заступником Міністра економічного розвитку і торгівлі України Юрієм Бровченком.

Читайте також: Завод на Луганщині відновив виробництво асфальту після п’яти років простою

Зазначено, що роботи з відновлення підприємства розпочнуться з 1 липня, а вже у жовтні-листопаді в експлуатацію запустять третину заводу, де виготовляють автокрани; решту виробництва планують запустити згодом. Загалом на початковому етапі буде створено 300 робочих місць, а за умови відновлення функціонування підприємства в повному обсязі  їх кількість сягне 1 тис.

Як повідомлялося, кілька років тому ПАТ «Дрогобицький завод автомобільних кранів» призупинило свою діяльність. З 1966 року завод був одним із найбільших машинобудівних підприємств у Західному регіоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-