Порошенко підписав закон про підтримку українського суднобудування

Порошенко підписав закон про підтримку українського суднобудування

Укрінформ
Президент Петро Порошенко підписав закон про підтримку вітчизняного суднобудування.

Документи було підписано під час виступу Глави держави на заводі «Нібулон» у Миколаєві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Сьогодні я підписую закон про підтримку суднобудування в Україні. Цим законом вносяться зміни до Митного кодексу щодо збереження та розвитку вітчизняної суднобудівної галузі», - сказав Порошенко.

Крім того, він підписав подання на внесення до Верховної Ради законопроекту про ратифікацію угоди з Європейським інвестиційним банком на загальну суму інвестицій 300 млн євро для розвитку залізничної інфраструктури Миколаївщини.

Читайте також: Порошенко узаконив припинення дії для України деяких договорів СНД

За словами Президента, цей проект передбачає модернізацію залізниці на напрямку Долинська-Миколаїв-Колосівка.

Глава держави підкреслив, що реалізація вказаного проекту з ЄІБ забезпечить збільшення швидкості потягів та пропускної спроможності залізниці.

Як повідомлялося, 13 березня Верховна Рада ухвалила закон № 6475 «Про внесення змін до Митного кодексу України (щодо збереження та розвитку вітчизняної суднобудівної промисловості)». Законом встановлено подовження максимального терміну переробки товарів, що ввозяться до України підприємствами суднобудівної промисловості, з одного до двох років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-