Гендиректор липецького Roshen: Rothschild не можуть знайти покупців

Гендиректор липецького Roshen: Rothschild не можуть знайти покупців

Укрінформ
Гендиректор Липецької кондитерської фабрики заявляє, що невдачі підприємства слід шукати не в економічній площині.

Про це Олег Казаков сказав після оголошення про закриття підприємства, 20 січня, повідомляє gorod48.

«Скажу тільки одне слово: «Дістали...!» - коротко прокоментував він.

В цілому ж, за його словами, невдачі липецької кондитерської фабрики слід шукати не в економіці.

«Невдачі липецької кондитерської фабрики слід шукати скоріш не в економіці, - чи то у політиці, чи то у кар'єризмі співробітників ФПС, що експлуатують ситуацію. Ми відчуваємо постійний пресинг з боку правоохоронних і податкових органів: нас намагаються притягнути до відповідальності за порушення податкового законодавства якихось субпідрядників наших контрагентів», - вважає Олег Казаков.

За його словами, до 2014 року законність будівництва була підтверджена у рамках камеральних податкових перевірок.

«Через те, що в рамках кримінальної справи Басманний районний суд Москви раз на три місяці подовжує за клопотанням Слідчого комітету арешт нерухомого майна фабрики та земельних ділянок, на яких стоять корпуси та складські приміщення, український траст ICU і американська інвестиційна компанія Rothschild не можуть знайти покупців на липецький актив Петра Порошенка», - стверджує Казаков.

При цьому, за його словами, розслідуванню кримінальної справи про нібито шахрайські дії керівництва липецької фабрики та її підрядника - нижегородської науково-виробничої фірми «Металлимпресс», що побудувала в Косирівці логістичний центр – «не видно ні кінця, ні краю».
Як повідомлялося, корпорація Roshen прийняла рішення про зупинку виробничої діяльності Липецької кондитерської фабрики (Росія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-