Порошенко в Давосі зустрівся з керівниками

Порошенко в Давосі зустрівся з керівниками "АрселорМіттал" та Cargill

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко провів зустрічі у Давосі з керівниками низки великих західних компаній, зокрема, "АрселорМіттал" та Cargill.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Під час перебування у Швейцарській Конфедерації на заходах Всесвітнього економічного форуму Президент України Петро Порошенко провів низку зустрічей з керівниками великих західних компаній, зокрема з головою ради директорів компанії "АрселорМіттал" Лакшмі Мітталом та генеральним директором Cargill Девідом Макленнаном", - йдеться у повідомленні. 

Президент України висловив сподівання на розвиток інвестиційного співробітництва з "АрселорМіттал", зокрема, перехід на нові технології виробництва.

"Ми відчуваємо реальні зрушення в Україні", - підкреслив голова ради директорів компанії "АрселорМіттал". Зокрема, він високо оцінив покращення ситуації із адмініструванням податків та вирішенням питання повернення ПДВ експортерам.

Глава держави також провів окрему зустріч з генеральним директором компанії Cargill Девідом Макленнаном.

Гендиректор компанії Cargill привітав поліпшення інвестиційного клімату завдяки реформам, що проводяться в Україні, та поінформував про готовність компанії до подальшого розвитку діяльності в нашій державі.

"Президент України закликав західні компанії до участі в приватизації в Україні", - зазначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-