Максимальна ціна на газ для промисловості у грудні подолала позначку 9 тисяч

Максимальна ціна на газ для промисловості у грудні подолала позначку 9 тисяч

Укрінформ
Максимальна ціна на природний газ (без урахування тарифів на транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами), яка склалась на ринку у грудні, досягла 9228,58 грн за 1000 кубометрів з ПДВ. Це на 606,34 грн більше за максимальні показники листопада.

Про це інформує Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг.

«Максимальна ціна на природний газ (без урахування тарифів на транспортування природного газу магістральними та розподільними трубопроводами), яка склалась на ринку природного газу для споживачів, які не підпадають під дію Положення про покладення спеціальних обов'язків на суб'єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу (відносини у перехідний період), у грудні 2016 року становила 9228,58 грн за 1000 кубометрів (з ПДВ)», - інформує НКРЕКП.

Як повідомлялося, максимальна ціна на газ для промисловості у листопаді 2016 року дорівнювала 8622,24 грн за 1000 кубометрів. 

Довідка. Моніторинг цін на природний газ для всіх категорій споживачів України здійснюється відповідно до Закону України «Про ринок природного газу» та положень пункту 11 розділу V Правил постачання природного газу, затверджених постановою НКРЕКП від 30.09.2015 № 2496.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-