Ситуація з

Ситуація з "ПриватБанком" на сьогодні нормальна - Гройсман

Укрінформ
Ситуація з "ПриватБанком" на сьогодні нормальна, банк застабілізувався.

Про це заявив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман в ексклюзивному інтерв'ю Укрінформу.

Відповідаючи на прохання оцінити рішення про націоналізацію "ПриватБанку", глава уряду сказав: "Ми пішли на вимушений, але чесний крок по відношенню до українських громадян. Я не буду займатися політичними оцінками. Що для мене було важливо як для голови уряду? Одне - двадцять мільйонів людей. Все. Двадцять мільйонів людей, у яких там рахунки, кошти, кредитні картки і т.п. Я керувався тим, щоб захистити цих людей. Що ми зробили? Ми прийняли рішення про перехід банку в державну власність, ми його докапіталізували. Ми зараз призначили менеджмент. Я вважаю, що Олександр Шлапак, колишній міністр фінансів - високопрофесійна та відповідальна людина. Тобто, сьогодні банк з точки зору управління знаходиться в абсолютно надійних руках, з надійним інтелектом та досвідом. Банк застабілізувався, ситуація нормальна. Закон гарантує сьогодні повністю повернення вкладів для фізичних осіб - вкладників банку".

Як наголосив Гройсман, "у керівництва банку тільки одне завдання - розвивати банк, зробити його більш успішним. І це мене повністю влаштовує".

Як повідомлялося, 18 грудня 2016 року Кабінет міністрів та Рада нацбезпеки та оборони України підтримали націоналізацію "ПриватБанку".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-