У Державній зерновій корпорації заявляють про історичний рекорд

У Державній зерновій корпорації заявляють про історичний рекорд

Укрінформ
Для Державної продовольчо-зернової корпорації України у заготівлі зернових 2016/2017 маркетинговий рік може стати рекордним.

Про це повідомив директор департаменту елеваторної діяльності та реалізації готової продукції ПАТ «ДПЗКУ» Геннадій Гордієнко.

За його словами, Філії держкорпорації вже заготовили 2 млн 395 тис. тонн збіжжя. Це не тільки на 195 тис. тонн більше загального минулорічного обсягу заготівлі в Україні, а й наближається до рекордного показника у 2011/2012 маркетинговому році, коли за весь рік підприємствами корпорації було заготовлено 2 млн 633 тис. тонн збіжжя. 

«На даний час ми прийняли на зберігання понад 88% від запланованого на поточний рік обсягу зерна. Завдяки ефективній та професійній роботі керівників філій вже до кінця поточного маркетингового року маємо можливість не тільки виконати річний план із заготівлі, а й встановити історичний рекорд», - вважає Гордієнко.

Директор департаменту також зауважив, що лідерами по заготівлі зернових залишаються філії ПАТ «ДПЗКУ» Савинський елеватор – 168 тис. тонн, Білоколодязький елеватор – 136 тис. тонн та Старокостянтинівський елеватор – 117 тис. тонн.

«До лідируючих підприємств наразі приєднався і Легендарненський елеватор, який прийняв на зберігання майже 97 тис. тонн збіжжя. Ще 4 філії перевалили показник у 80 тисяч тонн», - додав Гордієнко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-