Кутовий сказав, коли нардепи розглянуть приватизацію Укрспирту

Кутовий сказав, коли нардепи розглянуть приватизацію Укрспирту

Укрінформ
Голосування у Верховній Раді з приватизації «Укрспирту» може відбутися вже найближчими днями. Необхідні голоси за урядовий законопроект на сьогодні шукають особисто Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман та міністр агрополітики Тарас Кутовий.

Про це повідомив Кутовий в інтерв'ю "Лівому берегу".

"Не називатиму дату, але, думаю, що найближчими днями, коли буде розглядатись блок бюджетоформуючих питань і законопроектів. Я хотів би, щоб закон про демонополізацію спиртової галузі був у цьому блоці", - зазначив він.

На запитання, хто з урядовців працює над збором голосів для цього голосування, Кутовий зазначив, що цим наразі займається він особисто, а також глава уряду.

"Думаю, і я цим займатимуся, і Володимир Борисович (Гройсман. - ред.). У мене є плюс - я маю непогані зв’язки в аграрному комітеті, знаю всіх депутатів, працював із ними", - сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, 16 листопада Кабмін підтримав проект Закону про демонополізацію спиртової галузі, запропонований Мінагрополітики. Проект передбачає фактичну приватизацію "Укрспирту".

На сьогодні підприємства спиртової галузі внесені до переліку об'єктів, що не підлягають приватизації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-