Робоча група попіклувалася про роботу Укртрансгазу в перехідний період

Робоча група попіклувалася про роботу Укртрансгазу в перехідний період

Укрінформ
Робоча група з питань прискорення реформи корпоративного управління НАК «Нафтогаз України» внесла зміни до статуту компанії, що забезпечать належне функціонування оператора газотранспортної системи ПАТ «Укртрансгаз» у перехідний період.

Про це інформує Урядовий портал за результатами засідання робочої групи з питань прискорення реформи корпоративного управління НАК «Нафтогаз України» під головуванням віце-прем'єр-міністра Володимира Кістіона. 

«Робоча група схвалила проект змін до статуту НАК «Нафтогаз України», які, зокрема, спрямовані на створення умов для належного функціонування ПАТ «Укртранcгаз» у перехідний період (до початку роботи нового оператора газотранспортної системи) та виключення конфліктних ситуацій, що були раніше», - йдеться у повідомленні. 

Також учасники робочої групи схвалили проект змін до плану дій щодо корпоративного управління НАК «Нафтогаз», які передбачають актуалізацію строків і завдань цього документа, необхідних для реформування компанії.

Крім того, на засіданні робочої групи віце-прем'єр-міністр закликав Мінекономрозвитку вжити вичерпних заходів для реалізації завдань, передбачених актуалізованим планом, і внести відповідні напрацювання для розгляду на черговому засіданні робочої групи.

 «Сьогоднішні рішення робочої групи - це дуже важливі кроки на шляху реформи НАК «Нафтогаз», але це лише початок нашої роботи. Ми фактично актуалізували плани наших подальших дій. Тепер перед нами стоїть набагато важливіше завдання - реалізація цих планів. Тому нам необхідно дещо змінити формат роботи нашої групи і сконцентруватися на виконанні поставлених завдань», - наголосив Кістіон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-