Другий енергоблок ХАЕС після ремонту підключили на день раніше

Другий енергоблок ХАЕС після ремонту підключили на день раніше

Укрінформ
Енергоблок №2 Хмельницької АЕС 28 листопада о 00:53 підключено до енергомережі після завершення планово-попереджувального ремонту.

Про це повідомляє прес-служба НАЕК "Енергоатом" 

"Під час ремонтної кампанії було здійснено: капітальний ремонт першого парогенератора та головного циркуляційного насоса, гідроємності системи аварійного охолодження активної зони (САОЗ-1), другого циліндра низького тиску, циркуляційного насоса. Крім того, на енергоблоці №2 Хмельницької АЕС здійснено середній ремонт реакторної установки; каналів систем безпеки; тепломеханічного та електротехнічного обладнання; засобів теплової автоматики і вимірювань; контрольно-профілактичні роботи на системі попереднього напруження захисної оболонки", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, енергоблок №2 Хмельницької АЕС було відключено від енергомережі для проведення планового середнього ремонту 9 жовтня 2016 року. Відповідно до графіку ремонтів діючих енергоблоків АЕС України, завершення ремонтних робіт і підключення енергоблоку до мережі було заплановано на 29 листопада 2016 року.

Як повідомлялося, 27 листопада було відключено від енергосистеми України третій енергоблок Южно-Української АЕС через спрацювання аварійного захисту реактора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-