Балчун скаржиться на хворобу й депутатські

Балчун скаржиться на хворобу й депутатські "атаки"

Укрінформ
Голова правління ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун повідомив, що вже майже тиждень хворіє, і припустив, що його нездужання може мати якесь інше пояснення, ніж звичайне харчове отруєння, стрес чи перевантаження.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Час для атаки для мене обрано вдало. Не дуже хотілося поширюватися, але вже ось майже тиждень, як я нездужаю. Минулої п’ятниці на робочому місці в Укрзалізниці мені стало зле. Прибули лікарі відомчої лікарні, вислухали, обстежили: УЗД, таке інше. Не будуватиму конспірологічних версій: може, справді - звичайне харчове отруєння, стрес, перевантаження. Спроба швидко повернутися до роботи успіхом не увінчалася. Переглянуто робочий графік, скасовано зарубіжні і місцеві поїздки. Проходжу вдома курс лікування", - написав Балчун.

Одночасно, за словами очільника "Укрзалізниці", почалася зовнішня "атака" на нього.

"Тим часом, в Україні... Коли вчора написав, що пішов план "шатун" по Балчуну, якщо то і був жарт, то сумний... Учора депутат Гусак, сьогодні депутат Урбанський – спільний лейтмотив, однакові посили і висновки... Хто наступний озвучить тези написаного однією рукою "темника"? Ну, як малі діти, їй Богу...", - зазначив Балчун.

Як повідомляв Укрінформ, 11 листопада Балчун спростував чутки про можливість своєї відставки найближчим часом.

Голова ПАТ "Укрзалізниця" Войцех Балчун розпочав виконувати обов'язки 16 травня 2016 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-