Кременчуцький сталеливарний завод знову запрацює

Кременчуцький сталеливарний завод знову запрацює

Укрінформ
Після вимушеного дворічного простою ПАТ "Кременчуцький сталеливарний завод", що на Полтавщині, з грудня цього року знову повноцінно запрацює.

Про це інформує офіційний сайт Кременчуцької міськради.

"ПАТ "Кременчуцький сталеливарний завод" на початку грудня відновить випуск великого вагонного литва. З 7 листопада завод запустив термічний цех, а з 5 грудня планує відновити роботу печі. Це пов'язано з тим, що у державі на сьогодні одним із пріоритетів визначено розвиток залізничного транспорту, на ринку вагонобудування відбуваються позитивні зміни і "Укрзалізниця" планує заміну рухомого складу", - сказано у повідомленні.

Як зазначив у коментарі народний депутат України, секретар Комітету Верховної Ради України з питань транспорту Юрій Шаповалов, наразі є непогані перспективи щодо роботи Кременчуцького вагонобудівного та сталеливарного заводів. Сталеливарний завод, який вимушено простоював, знову запрацює, а це значить, що знову з'являться робочі місця, додаткові робочі місця знадобляться і вагонобудівникам. Відповідно, покращиться економічна ситуація, а, значить, збільшаться надходження до бюджетів.

На офіційному сайті підприємства вже розміщено оголошення, що у зв'язку з поновленням виробництва завод оголошує набір на роботу обрубників литва, слюсарів, електрозварювальників та станочників.

Попередньо мова йде про замовлення для Кременчуцького сталеливарного на 2017 рік - 6300 нових вантажних вагонів, 23 тисячі вагонів планують відремонтувати.

Фото Kolo.poltava.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-