В Україні відкриють офіс UNOPS

В Україні відкриють офіс UNOPS

Укрінформ
Управління ООН з обслуговування проектів (UNOPS) відкриє свій офіс в Україні.

Відповідну угоду підписали міністр з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш та заступник генерального секретаря ООН, виконавчий директор UNOPS Грете Фаремо, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Той досвід, який є у UNOPS, ми не зможемо запозичити, а вони готові з нами поділитися. Думаю, що це буде і технічна допомога", - сказав Черниш перед підписанням угоди.

У свою чергу, заступник генсекретаря ООН, виконавчий директор UNOPS Грете Фаремо висловила сподівання, що виконання цього документа принесе позитивні результати обом сторонам. "Ми маємо дуже глибокий досвід у відновленні інфраструктури, у державних закупівлях, а також у проект-менеджменті. Ми упевнені в тому, що всі експертні думки, які ми збираємо в усьому світі, і наш досвід — буде вам корисний", - сказала вона.

Започаткування діяльності офісу UNOPS в Україні створить необхідні правові підстави для залучення прямих іноземних інвестицій та грантових коштів, сприятиме реалізації інвестиційних проектів, надаватиме послуги щодо організації управління складними комплексами господарської діяльності.

В рамках Угоди передбачається застосування міжнародного досвіду UNOPS у сфері будівництва об’єктів цивільної інфраструктури, реалізації інвестиційних проектів та надання послуг у сфері закупівель.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-