Альтернативна енергетика збере у Казахстані компанії зі 110 країн

Альтернативна енергетика збере у Казахстані компанії зі 110 країн

Укрінформ
В Астані (Казахстан) через 200 днів відкриється міжнародна спеціалізована виставка альтернативної енергетики "Експо-2017. Енергія майбутнього", яка збере учасників з-понад  100 країн. 

Про це на прес-конференції в Астані повідомив журналістам голова правління акціонерного товариства "Національна компанія «Астана ЕКСПО - 2017» Ахметжан Єсимов, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

За його словами, виставка Експо-2017 Астана "Енергія майбутнього", присвячена альтернативним джерелам енергії, відкриється вже через 200 днів і пройде в столиці Казахстану. Міжнародна виставка була визнана Бюро міжнародних виставок (МБВ). 

"Ініціатором теми був наш президент (Назарбаєв, - ред.). Це проекція у майбутнє. Хоча поки що частка використання Казахстаном альтернативних джерел енергії невелика, всього 1,5% від загальної генерації", - сказав Єсимов. 

Він зазначив, що участь вже підтвердили 106 країн. 

"Всього очікується 110 країн. Інтернаціональні компанії також хочуть скористатися цим шансом і продемонструвати свої напрацювання. У нас заявили про участь Chevron Corporation, Сісо, Shell, General Electric, Росатом. Ці компанії виступають, зокрема, як спонсори", - розповів Єсимов.

Фото блог Белана Івана

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-