Швейцарці інвестують $70 мільйонів у зерновий термінал в Чорноморську

Швейцарці інвестують $70 мільйонів у зерновий термінал в Чорноморську

Укрінформ
Швейцарська компанія Risoil S.A. інвестує близько 70 мільйонів доларів у завершення будівництва об'єктів зернового терміналу на території Чорноморського морського торговельного порту.

Про це повідомляє адміністрація компанії на своїй сторінці в Facebook.

"За рахунок інвестицій в розмірі близько 70 мільйонів доларів буде здійснено будівництво третього і четвертого етапу зернового терміналу, що включатиме другий універсальний склад, станцію авторозвантаження і двосторонній пірс", - зазначає керівництво Risoil S.A.

Спорудження терміналу Risoil було розпочато в 2014 році. У березні поточного року було введено в експлуатацію дві перші черги. Сума вкладених інвестицій склала 70 мільйонів доларів США.

До складу зернового терміналу входить склад на 30 тис. тонн одноразового зберігання зерна, оснащений автомобільний вивантаженням (близько 120 авто на добу). Силосний корпус складається з 13 силосів загальною місткістю 85 тис. тонн одноразового зберігання зерна.

Станом на листопад 2016 року річна потужність зернокомплексу - 1,5 мільйона тонн зернових і 500 тисяч тонн продуктів переробки олійних (шроту).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-