Гройсман заявив, що програма

Гройсман заявив, що програма "Теплі кредити" може бути продовжена

Укрінформ
Частина з передбачених урядом у проекті бюджету на 2017 рік на створення Фонду енергоефективності коштів – 400 млн грн – може бути направлена на програму "Теплі кредити".

Про це заявив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час зустрічі із представниками громадянського суспільства, інформує в четвер Урядовий портал.

"Ми насправді розділили 800 млн на 400 і 400. Ми сподіваємося, що Фонд енергоефективності постане, парламент його підтримає. І тут одразу у нас відкриється можливість – ще до 100 млн євро Європейська комісія наповнить цей фонд (енергоефективності - ред.). Єдина умова – щоб ми разом напрацювали цей законопроект. Так в принципі і зроблено зараз", – зазначив голова уряду.

"Якщо, не дай Бог, ні, то ці 400 млн будуть перенесені на виплату "теплих" кредитів", - повідомив Прем'єр-міністр.

Він зауважив, що з ініціативи уряду ця програма була двічі продовжена. "Вважаю, що її і далі потрібно підтримувати. Вона у фокусі", – наголосив Гройсман.

"Якщо 400 млн – це перший квартал, якщо 800 – це півріччя, то за результатами півріччя нам треба напрацювати програму продовження цього кредитування", – зауважив голова уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-