Мережу магазинів

Мережу магазинів "Ельдорадо" можуть арештувати через суд

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб очікує арешту мережі магазинів "Ельдорадо", яка належать власнику скандального банку "Михайлівський" Віктору Поліщуку.

Про це заявила директор департаменту розслідування протиправних діянь і протидії корупції ФГВФО Катерина Мисник на круглому столі в середу, передає FinClub.

"Ми сподіваємося, що прокуратура Києва продовжить з нами співпрацювати, будуть і далі накладатися арешти на майно Віктора Поліщука, будуть стягуватися кошти із пов'язаних з ним осіб і з бізнесу",- заявила Мисник . Мова йде, наприклад, про мережу "Ельдорадо", яка належить бізнесмену. "Це бізнес Віктора Поліщука. Кошти, які зараз йдуть йому, повинні йти державі", - вважає Мисник.

Як відомо, 14 листопада Шевченківський райсуд Києва прийняв рішення про накладення арешту на майновий комплекс "Гулівер" Віктора Поліщука.

Як повідомлялося, прокуратура Києва розраховує залучити до відповідальності власникамережі з продажу побутової техніки та електроніки "Ельдорадо" і ТОЦ Gulliver Віктора Поліщука за банкрутство банку "Михайлівський", в якому він раніше володів 92,501% статутного капіталу.

Раніше Шевченківський райсуд Києва арештував колишнього голову правління банку "Михайлівський" Ігоря Дорошенка на два місяці з правом внесення 137,8 млн гривень застави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-