Відтепер погоджувати проекти землеустрою можна онлайн

Відтепер погоджувати проекти землеустрою можна онлайн

Укрінформ
Держгеокадастр та Державне агентство з питань електронного урядування презентували електронний сервіс у сфері земельних відносин - онлайн-замовлення на автоматичний розподіл проектів землеустрою на експертів.

Презентація відбулася на брифінгу у Будинку уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Запровадження принципу екстериторіальності погодження проектів землеустрою - черговий потужний крок Держгеокадастру у запобіганні проявам корупції, адже закриває можливості отримання неправомірної вигоди посадовцями при погодженні землевпорядної документації", - сказав в.о.голови Держгеокадастру Олег Цвях.

Погодження проекту землеустрою є однією з найбільш важливих та одночасно складних адміністративних послуг, зазначали учасники брифінгу. Щорічно українці погоджують понад 500 тисяч таких проектів. Завдяки запровадженню е-послуги, стартує принципово новий рівень якості обслуговування фізичних та юридичних осіб.

"Надання доступних прозорих та не корупційних адміністративних послуг, що досягається шляхом переведення їх в електронну форму - це те, що найбільше очікують громадяни та бізнес", - відзначив голова Державного агентства з питань електронного урядування Олександр Риженко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-