«Укроборонпром» готується до незалежного аудиту

«Укроборонпром» готується до незалежного аудиту

Укрінформ
Державний концерн “Укроборонпром” розпочав процедуру підготовки технічного завдання для проведення незалежного аудиту і розраховує на участь у ньому найбільших світових аудиторських компанії, зокрема з так званої Великої четвірки.

Про це повідомляє прес-служба «Укроборонпрому».

"Незалежний аудит має допомогти нам вирішити одразу низку завдань. По-перше, оптимізувати бізнес-процеси управління, наблизивши їх до світових стандартів. По-друге, дати відповідь на низку стратегічних питань: що є нашою унікальною ринковою пропозицією, які ринки є найбільш перспективними. По-третє, ми отримаємо дорожню карту для оптимізації роботи з іноземними інвесторами. Нарешті, ми очікуємо від аудиту беззастережного підтвердження прозорості фінансової діяльності Концерну”, - зазначили в “Укроборонпромі”.

Як повіломлдялося, “Укроборонпром” презентував стратегію реформування оборонно-промислового комплексу України, яка передбачає одночасну роботу у юридичній, технологічній та виробничій площинах, що дасть змогу інтегрувати оборонний комплекс України у світову спільноту, забезпечивши його надійну та високотехнологічну роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-