Багато нафтотрейдерів зацікавилися переробкою у Білорусі - Укртранснафта

Багато нафтотрейдерів зацікавилися переробкою у Білорусі - Укртранснафта

Укрінформ
ПАТ «Укртранснафта» вже отримала багато пропозицій від трейдерів, зацікавлених у постачанні нафти на переробку до Мозирського НПЗ у Білорусі.

Про це повідомив перший заступник генерального директора Укртранснафти Андрій Пасішник, пише прес-служба компанії у Facebook

«Трейдери готові перекачувати нафту маршрутом Одеса-Броди для переробки до Мозирського НПЗ за давальницькою схемою і звертаються до Укртранснафти за послугами транспортування. Укртранснафта зацікавлена у запуску нафтопроводу Одеса-Броди, який не експлуатується останні декілька років», - сказав Пасішник.

Як заявили у НАК «Нафтогаз України», вже є багато пропозицій від трейдерів, зацікавлених у постачанні нафти на переробку до білоруського НПЗ.

«Реалізація цього проекту дозволить компанії отримати додаткові кошти за рахунок надання транспортних послуг», - прокоментували у Нафтогазі.

Нагадаємо, 10 листопада на 24-му засіданні Міжурядової білорусько-української комісії з питань торговельно-економічного співробітництва у Мінську віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко повідомив про наміри постачання нафти до Республіки Білорусь українськими нафтопроводами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-