Прем'єр обіцяє

Прем'єр обіцяє "жорстко реагувати" на удвічі дорожчі ліки

Укрінформ
Уряд дуже жорстко реагуватиме на невиконання фармацевтичним бізнесом рішення про зниження цін на ліки.

На цьому наголосив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні Кабміну у середу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Я хочу попередити: якщо ви думаєте, що можете не виконувати рішення уряду, якщо ви думаєте, що і далі залишатимете удвічі дорожчі ліки, як це було раніше, ми дуже жорстко реагуватимемо на такі дії з боку представників фармацевтичного бізнесу. Я закликаю усіх з 1 січня зробити ціни чесними. Є час підготуватися», - сказав Гройсман.

Він також заявив, що необхідно звільняти всіх, хто блокує рішення про зниження ліків та проводити реорганізацію Міністерства охорони здоров’я. «Я вас дуже прошу зачистити міністерство від ворогів людей. Всередині міністерства є люди, які працюють по 10 років, це катастрофа. Звільняйте усіх, хто не розуміє, чому він там знаходиться", - наголосив керівник уряду.

Раніше Прем'єр-міністр повідомляв, що Кабмін затвердить референтне ціноутворення на ліки до кінця листопада. Крім того, Кабмін має намір найближчим часом ухвалити постанову щодо створення умов для зниження цін на ліки протягом 5-6 місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-