Інвестиції в Україну допоможе залучити eSilk Road

Інвестиції в Україну допоможе залучити eSilk Road

Укрінформ
Онлайн-платформа "eSilk Road", створена для взаємодії країн-учасниць Шовкового шляху, дасть змогу залучити інвестиції для українських проектів.

Про це розповів заступник генерального секретаря The Silk Road Chamber of International Commerce (SRCIC) Ван Бін на Першому міжнародному українському форумі Шовкового шляху 2016 Ukraine Silk Road Forum, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогодні наша платформа надає 100 млн дол. інвестицій для успішних якісних глобальних проектів. Я впевнений, якщо ми зможемо зібрати успішні якісні проекти з України та розмістити їх на онлайн-платформі Шовкового шляху, ми зможемо залучити для них інвестиції та фінансування", - заявив Бін.

За його словами, наразі перший етап будівництва платформи вже закінчено. Така платформа дасть змогу розміщувати найбільш достовірну інформацію щодо якості світових проектів і фінансів.

"Онлайн-платформа служить для Міжнародної торгової палати Шовкового шляху та для її учасників як інтегрована сервісна платформа і сполучна ланка міжнародних і внутрішніх ресурсів для створення набору інвестицій транскордонної торгівлі і логістики, торгових асоціацій професійного консалтингу", - розповів заступник генерального секретаря SRCIC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-