У Раді пройдуть слухання щодо збільшення видобутку газу

У Раді пройдуть слухання щодо збільшення видобутку газу

Укрінформ
Комітет Верховної Ради з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки 8 листопада проведе слухання з питань збільшення видобутку газу в Україні до 20 млрд кубометрів у 2020 році.

Про це Укрінформу повідомили в Центрі дослідження енергетики, який є одним із співорганізаторів слухань.

"8 листопада у Комітеті Верховної Ради України з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки відбудуться комітетські слухання на тему: «20 млрд м куб. природного газу власного видобутку у 2020 році – як це зробити ПАТ «Укргазвидобування»?", - йдеться у повідомленні.

Як спікери на захід запрошені віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон, міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, заступник міністра економічного розвитку та торгівлі, голова наглядової ради НАК "Нафтогаз Україна" Юлія Ковалів, голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв, голова правління ПАТ «Укргазвидобування» Олег Прохоренко, виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній України Роман Опімах.

Як відомо, ПАТ "Укргазвидобування" реалізує програму збільшення видобутку газу в Україні з нинішніх 14 млрд кубометрів до 20 млрд до 2020 року. У цьому зв`язку "Укргазвидобування" подала позови щодо розірвання контрактів спільної діяльності на всіх своїх партнерів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-