Голова уряду пояснив звідки кошти на підвищення мінімалки

Голова уряду пояснив звідки кошти на підвищення мінімалки

Укрінформ
Найголовнішим джерелом коштів на підвищення мінімальної зарплати в Україні стане не ввімкнення друкарського верстату, а детінізації економіки.

Про це прем'єр-міністр України Володимир Гройсман сказав програми Шустер LIVE та телеканалу 3S.tv, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я чую багато тут закидів скептиків про те, що, начебто, для того, щоб це зробити, треба включити друкарський верстат. Ні. Нам абсолютно не потрібно жодних додаткових друкувань грошей, ми кошти ці беремо від детінізації економіки", - сказав Гройсман..

Він вкотре наголосив, що рішення уряду стосовно підвищення мінімальної заробітної плати є абсолютно прорахованим і правильним. "Ми працювали над цим питанням не один місяць, ми проводили ретельні розрахунки того, щоб зробити крок достатньо серйозний, кардинальний, для оцінки, належної оцінки праці українських громадян", - підкреслив прем'єр-міністр.

Гройсман також наголосив,що підвищення мінімальної заробітної плати не матиме негативного ні на розвиток малого, ні на розвиток середнього бізнесу, оскільки сьогодні в малому та середньому бізнесі сплачують приблизно таку саму заробітну плату.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-