Фіскальна служба склала ТОП-100 платників податків

Фіскальна служба склала ТОП-100 платників податків

Список
Укрінформ
Державна фіскальна служба назвала ТОП-100 найбільших платників податків в Україні за 9 місяців 2016 року.

Про це йдеться у "Віснику" ДФС.

Зокрема, у топ-5 найбільших платників увійшли ПАТ "Укргазвидобування", НАК "Нафтогаз України", ПрАТ "Філіп Моріс Україна", ПрАТ «А/Т Тютюнова компанія В.А.Т "Прилуки», ПАТ "Українська залізниця". 

За даними ДФС, державна компанія, що здійснює видобуток газу, ПАТ "Укргазвидобування", за 9 місяців 2016 року сплатила 23,999 млрд податків. Приріст сплати порівняно з аналогічним періодом 2015 року становить 220%. Разом з тим, компанія станом на 1 жовтня має податковий борг, що оцінюється у 428,6 млн грн. 

НАК "Нафтогаз України", вертикально інтегрована група, що охоплює газовий бізнес від видобування до реалізації, заплатила у вказаний період 10,968 млрд грн. Порівняно з аналогічним періодом минулого року сплати скоротилися на 13%.

Третя держкомпанія, що опинилася у п'ятірці найбільших платників податків, ПАТ "Укрзалізниця", за 9 місяців поточного року заплатила близько 6,8 млрд грн податків.

Як випливає з даних ДФС, ПрАТ «А/Т Тютюнова компанія В.А.Т "Прилуки" за 9 місяців заплатила 8,355 млрд грн. Даних щодо сплат ПрАТ "Філіп Моріс Україна" у ДФС не надали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-