Україна підніметься в світових бізнес-рейтингах на 20-30 сходинок - Президент

Україна підніметься в світових бізнес-рейтингах на 20-30 сходинок - Президент

Укрінформ
Зміни в адмініструванні податків, зокрема створення електронного кабінету платника податків та єдиного електронного реєстру відшкодування податку на додану вартість, дозволять Україні піднятися на 20-30 позицій в авторитетних світових бізнес-рейтингах.

Таку думку озвучив Президент України Петро Порошенко на XVI Міжнародному економічному форумі у Львові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Після того, як будуть прийняті Верховною Радою і підписані мною як Президентом України зміни в адмініструванні податків, експерти стверджують, що позиції України будуть підняті на 20-30 сходинок", - заявив Президент.

Він підкреслив, що вже й сьогодні міжнародні експерти відзначають покращення бізнес-клімату в нашій країні.

"Різко зросла позиція України згідно Tax Paying Rank - спільного рейтингу Світового банку і Pricewaterhouse, який досліджує податковий клімат економік світу. За останні роки кількість годин, які український бізнес витрачає на сплату податків, скоротилася майже вдвічі. Це не є твердження України. Це твердження авторитетних світових міжнародних організацій", - підкреслив Президент.

Тому він вважає, що наразі саме час і місце робити інвестиції в Україну.

Як повідомлялося, сьогодні у Львові відкрився XVI Міжнародний економічний форум. Планують, що упродовж двох днів його відвідає близько 1000 учасників, серед яких керівництво держави та області, іноземні інвестори, підприємці, дипломати, представники міжнародних фондів, бізнес-асоціації та банків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-