На Житомирщині запустили завод, який працює на Audi, Volkswagen та Porsche

На Житомирщині запустили завод, який працює на Audi, Volkswagen та Porsche

Фото
Укрінформ
Президент України Петро Порошенко взяв участь у відкритті на Житомирщині нового підприємства з іноземними інвестиціями "Кромберг енд Шуберт Україна", що виробляє електротехнічне та оптичне устаткування.

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Ваше виробництво є фактом того, коли інвестор голосує доларом, гривнею, євро за українську незалежність та підтримує Україну", - сказав Порошенко під час відкриття.

Він наголосив, що для захисту української держави дуже важливі реформи, спрямовані на створення привабливого інвестиційного клімату та залучення інвестицій.

"Ключова людина в Україні - платник податків. І ми зробимо все, щоб захистити вас, працівників", - наголосив Президент, спілкуючись з колективом підприємства.

Глава держави ще раз підкреслив, що захист працюючих та боротьба з бідністю є пріоритетом діяльності влади.

Компанія "Кромберг енд Шуберт" розпочала роботу в Україні з м. Луцьк у 2004 році. У Житомирській області підприємство започаткувало свою діяльність у 2015 році та на сьогодні реалізує інвестиційний проект з будівництва підприємства по виробництву електротехнічного та оптичного устаткування загальною вартістю 30 млн євро в с.Оліївка Житомирського району.

Продукція цього заводу постачається виробникам таких автомобільних марок як Audi, Volkswagen, Porsche тощо. На підприємстві працює близько 2 тис. людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-