Фонд гарантування дозволив 28 юркомпаніям захищати неплатоспроможні банки

Фонд гарантування дозволив 28 юркомпаніям захищати неплатоспроможні банки

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб обрав юридичних консультантів для захисту інтересів неплатоспроможних банків.

Про це повідомляє прес-служба Фонду гарантування. 

"У списку - 28 компаній. Між тим, це - результати лише першої "хвилі" кваліфікації. 31 жовтня Фонд гарантування планує розпочати додатковий відбір юридичних консультантів", - йдеться в повідомленні.

У Фонді гарантування зазначають, що за результатами планового кваліфікаційного відбору за напрямом "юридичні консультанти" (у тому числі "Робота з активами), Фондом гарантування вкладів фізичних осіб визначено перелік юросіб, які відповідають усім критеріям, визначеним документацією кваліфікаційного відбору, та можуть залучатися для надання юридичних послуг неплатоспроможному банку або банку, що ліквідується. Цього року юридичні консультанти обирались для надання трьох видів послуг: "стягнення простроченої заборгованості позичальників та інших боржників банку", "представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються, в судах України" та "представництво інтересів та захист прав неплатоспроможних банків та банків, що ліквідуються, в судах іноземної юрисдикції та міжнародних арбітражах".

Претенденти могли брати участь у відборі як за всіма видами юридичних послуг, так і за будь-яким окремим. Кілька компаній пройшли відбір на надання одразу кількох видів послуг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-