Інтерпайп отримав нового гендиректора

Інтерпайп отримав нового гендиректора

Укрінформ
Генеральним директором української промислової компанії "Інтерпайп" призначений Фаді Храйбе. Він приступить до виконання обов'язків 1 листопада 2016 року.

Про це Укрінформу повідомили в прес-службі компанії.

Відзначається, що Фаді Храйбе має досвід співпраці з "Інтерпайп". За час роботи в компанії він обіймав позицію директора з управління продуктами і ресурсами та комерційного директора, сумарно пропрацювавши в компанії понад 5 років.

До призначення на нову посаду Храйбе займав посаду старшого віце-президента в компанії Argo Investment та генерального директора суднобудівної компанії Nordic Yards (2015 – 2016). Раніше Храйбе працював у the Boston Consulting Group.

Фаді Храйбе має диплом інженера Американського університету Бейрута (Ліван). У 2004 році Храйбе отримав ступінь магістра ділового адміністрування в бізнес-школі INSEAD, Франція.

Повідомляється також, що Олег Розенберг, який очолював "Інтерпайп" з 2013 року, завершив співпрацю з компанією.

Як відомо, "Інтерпайп" - українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс, що належить Віктору Пінчуку.

Продукція компанії поставляється більш ніж в 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2015 році Інтерпайп реалізував 600 тис тонн трубної і колісної продукції. В Інтерпайпі працюють 11,5 тис співробітників. Обсяг сплачених компанією податків і зборів в 2015 році склав 1,045 млрд грн.

Фото: DNZ STUDIO

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-