Аби пожвавити виробництво, треба модернізувати енергосистему - Кістіон

Аби пожвавити виробництво, треба модернізувати енергосистему - Кістіон

Укрінформ
Для ефективної роботи виробничих потужностей на території України необхідно розвивати об’єднану енергетичну систему держави. 

На цьому наголосив віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон під час відвідування підстанції 750 кВ «Вінницька» в рамках робочого візиту до Вінницької області, повідомляє Урядовий портал.

«Коли ми говоримо про розвиток економіки, про створення прибутку на території нашої держави, то ми говоримо про виробничі потужності. Для того, щоб виробничі потужності працювали, нам потрібно модернізувати і розвивати нашу об’єднану енергетичну систему», - зауважив Кістіон.

Він також нагадав, що зараз реалізується проект, який дасть можливість підвищити енергетичну забезпеченість міста Вінниці. Він передбачає модернізацію ПС 750 кВ «Вінницька» та будівництво нової лінії електропередач до міста Вінниця, а також облаштування на території міста підстанції 110/20 кВ.

«Це комплексний проект, який реалізується і будується по частинам. Практично роботи з модернізації підстанції 750 кВ з можливістю підключення лінії 110 кВ уже виконані на 90%. Ми орієнтуємось, що в березні 2017 року роботи будуть завершено 100-відсотково», - заявив Кістіон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-