Е-декларації уже заповнили 6 заступників міністрів та 9 нардепів – НАЗК

Е-декларації уже заповнили 6 заступників міністрів та 9 нардепів – НАЗК

Укрінформ
У Єдиному державному реєстрі декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, наразі зареєстровані та працюють майже 43 тисячі осіб.

Про це у Фейсбуці повідомила голова Національного агентства з питань запобігання і протидії корупції (НАЗК) Наталія Корчак.

"Стосовно е-декларування. Наразі в Реєстрі щогодинно з’являється нова декларація. Фактично в системі зареєстровані та працюють всі потенційні декларанти "першої хвилі" - майже 43 тис. осіб", - написала вона.

Голова НАЗК уточнила, що у вільному доступі сьогодні можна побачити декларації 6 заступників міністрів, 9 народних депутатів, 5 співробітників Адміністрації Президента, 8 співробітників КМДА та інших чиновників.

"Для тих, хто дуже сильно переймається питанням, чи витримає система е-декларування тисячну кількість користувачів, відповідь очевидна: система витримує навантаження, і те, що зараз в ній працюють майже 45 тис. осіб, тому підтвердження", - резюмувала Корчак.

Як повідомлялося, останнім днем подання електронних декларацій за 2015 рік для суб'єктів декларування, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище, є 30 жовтня 2016 року. Е-декларації мають подати близько 50 тисяч посадовців.

За даними НАЗК, станом на 10:00 19 жовтня до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, подано 11 664 щорічні декларації за 2015 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-