Гройсман: Ми запровадимо 12-місячну розстрочку на оплату ЖКГ

Гройсман: Ми запровадимо 12-місячну розстрочку на оплату ЖКГ

Укрінформ
Усі громадяни, які потребують допомоги від держави, обов’язково отримають її або у вигляді субсидій, або ж влада запропонує їм розстрочку на рік комунальних платежів.

Про це Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман сказав на зустрічі з керівниками всеукраїнських профспілок та їх об’єднань, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Будуть родини, які не можуть або не хочуть взяти участь у програмі субсидій. Ми запропонуємо інший варіант — от ми провели обговорення з депутатами парламенту та членами коаліції, і вирішили, що запровадимо 12-місячну розстрочку на оплату житлово-комунальних послуг для тих, хто не бажає отримувати субсидії», - сказав Гройсман.

За його словами, всі громадяни, які потребують допомоги від держави, обов’язково її отримають. «Але, вибачте, ми не можемо субсидувати та дотувати теплокомуненерго, водоканали та інших. Ми маємо тоді, коли важко, підтримати кожну українську родину», - сказав Гройсман.

На його переконання, зробити це легко, попри велику кількість міфів навколо теми субсидій. «Я думаю, що ці міфи пов’язані із тим, щоб просто загострити ситуацію там, де у принципі проблем не повинно бути», - зазначив Прем’єр.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-