Зубко анонсував

Зубко анонсував "найамбітнішу" газову реформу

Укрінформ
Впровадження фонду енергоефективності може стати тим механізмом, що допоможе у майбутньому скоротити споживання газу на 9 мільярдів кубометрів.

Про це сказав віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко на форумі "Енергонезалежність. Створення фонду енергоефективності", повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Реформа почалася ще у 14-му році, але найбільш глобальні зміни ми можемо зробити сьогодні завдяки нашим партнерам. Це одна з найамбітніших реформ в Україні, яка могла б дозволити зекономити 9 млрд кубометрів газу", - сказав Зубко.

За його словами, Фонд енергоефективності допоможе, з одного боку, зменшити витрати кожного окремого домогосподарства, а з іншого боку - позбавитися Україні енергетичної залежності.

"Кожна українська родина може зменшити навантаження на родинний бюджет, отримати кращі послуги, а також позбавитися енергетичної залежності", - наголосив Зубко.

Нагадаємо, Фонд енергоефективності розпочне повноцінну роботу з 2017 року. Мета нововведення полягає у поступовому перетворенні механізму субсидій на потік інвестицій в енергетичну галузь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-