Херсонська квасоля отримала золоту медаль

Херсонська квасоля отримала золоту медаль

Укрінформ
Херсонська консервована квасоля у томатному соусі виробництва місцевого підприємця отримала золоту медаль на міжнародній виставці.

Про це поінформувала у виступі на урочистостях в облдержадміністрації з нагоди Дня працівників харчової промисловості заступник директора Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Маргарита Степанова, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Хочу сказати велике спасибі всім тим (підприємствам харчової та переробної промисловості Херсонщини - ред.), які беруть участь у міжнародних виставках, прославляючи себе на міжнародному рівні. У цьому році на одній із виставок підприємство "Червенков", це одне з наших переробних підприємств, нове, молоде приватне підприємство, удостоєно золотої медалі за квасолю у томатному соусі", - розповіла Степанова.

Вона наголосила, що на її переконання дана золота медаль - "це перша сходинка, перший крок до того, щоб Херсонська область (продукція харчової та переробної промисловості регіону - ред.) була на вищому рівні".

Як повідомили на урочистостях, Херсонщина посідає перше місце в Україні по виробництву овочевих, плодоовочевих культур, з яких майже 60% переробляється підприємствами харчової та переробної промисловості області. Продукція цих підприємств широко реалізується не тільки в регіонах України, а й активно експортується до Білорусі, Нідерландів, Польщі, Вірменії, Грузії, Румунії, Кіпру та інших країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-