Аграрна партія готує альтернативні

Аграрна партія готує альтернативні "земельні" законопроекти

Укрінформ
Аграрна партія України розробляє альтернативний пакет законопроектів, які врегульовують обіг земель сільськогосподарського призначення.

Про це на засіданні круглого столу заявив голова Аграрної партії України Віталій Скоцик, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми прекрасно розуміємо, що завершення земельної реформи без поєднання із завершенням адміністративно-територіальної та податкової реформи не буде працювати. Тому в межах Аграрної партії ми створюємо сьогодні ради, серед яких є Рада розвитку територій, Економічна рада, Аграрна рада. Є комітет, який відповідає за створення повного набору законопроектів, які врегульовують обіг земель сільскогосподарського призначення", - сказав Скоцик.

За його словами, цими напрацюваннями Аграрна партія ділитиметься з урядом, Аграрним комітетом ВР і в цілому з Верховною Радою.

"Завдання - за максимально короткий період часу завершити земельну реформу у нашій країні. У мене є сумніви, що ми зможемо це зробити за один рік, але як мінімум прийняти повний пакет законодавчих інструментів ми можемо", - заявив голова партії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-