У Києві відкрили Німецько-Українську торговельну палату

У Києві відкрили Німецько-Українську торговельну палату

Укрінформ
Віце-прем’єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко та державний секретар Федерального міністерства економіки та енергетики Німеччини Матіас Махніг у ході Другого українсько-німецького бізнес-форуму відкрили у вівторок Німецько-Українську торговельно-промислову палату. 

Про це повідомляє прес-служба Мінрегіонбуду. 

"Завдання Німецько-Української торговельно-промислової палати – розкрити весь потенціал економічної співпраці двох країн. Zusammen Arbeit - максимальне співробітництво, її головна місія. Це нові інвестиції, це діалог і співпраця українського та німецького бізнесу, це залучення технічних рішень", - наголосив  Зубко.

Він переконаний, що потенціал співпраці великий. І, за словами урядовця, важливо, щоб німецький інвестор прийшов не лише в інфраструктуру та аграрний сектор, а й у галузь енергоефективності, виробництво високотехнологічної продукції, професійно-технічної освіти та підготовки менеджерів.

"А це у свою чергу дасть ефект у розвитку місцевої інфраструктури, наповненні місцевих бюджетів, створенні нових робочих місць", - наголосив Зубко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-