Нафта продовжує дешевшати через дані про зростання кількості бурових установок у США

Нафта продовжує дешевшати через дані про зростання кількості бурових установок у США

Укрінформ
Вартість нафти продовжує знижуватися на даних нафтогазової сервісної компанії Baker Hughes про зростання числа бурових установок у США.

Як передає азербайджанське агентство Тренд, вартість грудневих ф'ючерсів на північноморську нафтову суміш марки Brent знижувалася на 1,24% - до 51,87 долара за барель. Ціна листопадових ф'ючерсів на нафту марки WTI падала на 1,15% - до 49,86 долара за барель.

За підсумками робочого тижня, що завершився 7 жовтня, кількість бурових установок у США зросла на 2 одиниці, або на 0,38%, до 524 одиниць. У річному обчисленні показник зменшився на 271 одиницю, або на 34,08%. Кількість нафтових бурових установок зросла на 3 одиниці, або на 0,7%, до 428 штук. Кількість газодобувних установок скоротилася на 2 одиниці, або на 2,08%, і склала 94 одиниці.

Як повідомляв Укрінформ, у середу американська нафтова компанія Caelus Energy LLC повідомила про відкриття великого нафтового родовища на Алясці. Поклади нафти знаходяться на невеликій глибині затоки Сміта, приблизно в 300 милях на північ від Північного полярного кола.

За даними WSJ, якщо розрахунки компанії вірні, то знайдене родовище більше виявленого в 2015 р. Exxon Mobil на узбережжя Гайани в Південній Америці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-